Top Guidelines Of وبینار کبد چرب
Top Guidelines Of وبینار کبد چرب
Blog Article
بسیاری از افراد مبتلا به گرید ۱ کبد چرب از وجود مشکل کبدی خود غافل هستند زیرا علائم کبد چرب در زنان و مردان اغلب مبهم و غیرمرتبط هستند.
مقدار زیادی سبزیجات و میوه بخورید: مقدار زیادی سبزیجات سبز و میوه بخورید زیرا سرشار از آنتیاکسیدان هستند و با بیرون راندن سموم به سمزدایی بدن کمک میکنند.
میوه های شیرین دارای فروکتز یا همان قند میوه هستند که قاتل کبد میباشد.
این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافتهای زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچالهگی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته میشود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق میافتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.
الکل: الکل شایعترین علت بیماری کبد چرب است. الکل بر کبد تأثیر میگذارد، در بیماری کبد چرب و سایر بیماریهای کبدی مانند سیروز نقش دارد.
بنابراین، عادات غذایی سالم را دنبال کنید و برای تنظیم موثر کلسترول خود تلاش کنید.
حجم آب را ببینید چینی ها نوروز ایران باستان را اینگونه جشن گرفتند
آنها در حال فرار به اوکراین بودند؟
فرد مبتلا به بیماری کبد چرب باید مصرف الکل را به طور کامل حذف کند.
نوشیدنیهایی که شیرینی و قند زیادی دارند، از رژیم غذایی خود حذف نمایید.
کبد چرب از جمله بیماریهای مرسومی است که از شرق تا غرب کرهی زمین را گرفتار خود کرده است.
مصرف داروهای درمان روماتیسم، کورتونها و داروهای حجیم کنندهی عضلات در بدنسازی، از جمله عواملی هستند که زمینهی ابتلا به کبد چرب را فراهم میکنند.
البته اگر مکملهای شیرین بیان را مصرف میکنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانمهای باردار، افراد مبتلا به چه غذاهایی برای کبد چرب مفید است فشار خون بالا، دیابت یا بیماریهای قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.